За фирмата

ТЕРГО ООД е създадена и функционира от месец Юни 1992 година. Още от самото начало, като основен предмет на дейност на фирмата е търговията с алуминиеви профили и обков, както и производството на PVC и Алуминиева дограма.


В момента „ТЕРГО" ООД предлага на своите клиенти широка гама от прозоречни системи на български и немски производители на профили. Фирмата разполага със съвременни високопроизводителни машини и високо квалифициран производствен персонал.

 

„ТЕРГО" ООД предлага на своите клиенти всички видове строително- ремонтни услуги, както и реализацията на съвременни интериорни решения за дома, офиса или търговски обект.
Като производител с дългогодишен опит, модерни технологии и високо производствени възможности, фирмата ни ясно разбира, че развитието и просперитетът се базират изцяло на доверието на клиентите в способността ни да гарантираме пълното задоволяване на очакванията им по отношение качеството на изработката и монтажа на готовата дограма. За да постигне тези свои цели „Терго" ООД е внедрила ефективна система за управление на качеството (СПК), базирана на стандарта ISO 9001.


Фирмата инвестира във високо технологично оборудване, като си е поставила за цел да защитава името си на лидер в областта на производството и монтажа на PVC и алуминиеви прозорци и врати, както и окачени фасади и алуминиеви конструкции.

 

Офиса на фирмата се намира в централната част на град Русе на ул. „Борисова" 72, на този адрес се намира и мострената зала на фирмата с богат експозиционен и нагледен материал от производствената ни гама.


Работното време на офиса е от 09.00 до 18.00 без почивка.

 

tergobg.com 17

СЕРТИФИКАТИ

 tergo-cert1s   tergo-cert2s   tergo-cert3s

БАД

Терго ООД е съосновател и асоцииран член на Браншова Асоциация Дограма

 logo bad

2012 Терго ООД - лидер в производството на PVC и Алуминиева дограма. Уеб дизайн от Уебси ЕООД